⏯️ Aire pur, natura i un festival de música a 1.800 metres d'altitud per gaudir de l'estiu a Andorra

REDACCIÓ
06-05-2021
  • Aire pur, natura i un festival de música a 1.800 metres d'altitud per gaudir de l'estiu a Andorra

Andorra està preparada per oferir als visitants la seva millor versió aquest estiu: natura, cultura i oci units perquè la visita al Principat resulti una experiència completa. Sota l'eslògan "Si canvies d'aires, que sigui a un dels més purs del món", es convida a viatjar a Andorra per ser una destinació allunyada d'aglomeracions, on és possible gaudir d'activitats a l'aire lliure per a tots els públics i amb una àmplia oferta complementària en fantàstics entorns naturals. 

L'esdeveniment més destacat de la campanya estival serà el festival Andorra Mountain Music, que l'any passat es va haver de posposar en gran part a causa de la pandèmia, i que en aquesta segona edició es presenta reforçat amb figures de renom internacional, com Armin Van Buuren o David Guetta, en una experiència de la qual es podrà gaudir en un enclavament excepcional a 1.800 metres d'altitud. Així mateix, l'oferta d'oci i cultura per aquest estiu compta també amb altres esdeveniments artístics i musicals com l’Andorra L'Andart o el Jambo (el Festival de Música al Carrer d’Andorra la Vella) i esportius com l’Andorra Multisport Festival o el Tour de França.

A la presentació oficial de la campanya estiu 2021, Verònica Canals, ministra de Turisme del Principat d'Andorra, ha volgut emfatitzar que, després d’un hivern molt difícil, Andorra vol brillar com mai aquest estiu: "El nostre objectiu és donar un impuls ferm al sector turístic, que és precisament un dels motors més importants de l'economia del país. I per això, apostem fortament per atreure el turisme espanyol, que suposa un 60% aproximadament del volum total de turistes que rebem", ha afirmat Canals, qui també ha assenyalat que les tendències indiquen que el turista buscarà destinacions de proximitat, sostenibles i amb identitat pròpia.

Betim Budzaku, director general d'Andorra Turisme, s'ha mostrat optimista amb les expectatives per aquest estiu: "Esperem visitants, no només d'Espanya i França, sinó d'un total de 8 països europeus. Per això, hem realitzat una important inversió pressupostària de més de 3,4 milions d'euros per arribar al consumidor final i per impulsar acords amb 12 tour operadors".

A la programació cultural i esportiva cal afegir l'àmplia oferta gastronòmica, wellness o el shopping més exclusiu que sempre agraeix el visitant més urbanita: activitats countrybreak amb experiències en centres spa d'alt standing i una restauració per a satisfer tots els paladars.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta