Aitona estrenarà el centre per a gent gran aquest estiu

REDACCIÓ
12-12-2019
  • Aitona estrenarà el centre per a gent gran aquest estiu

L’ajuntament d’Aitona ha licitat les obres d’urbanització de l’entorn de l’antic col·legi Francesc Feliu, que acollirà el centre de serveis per a la tercera edat. També hi haurà una intervenció de neteja i millora per adequar-lo a les necessitats dels usuaris i convertir-lo en un espai obert, la qual cosa suposarà una inversió de 234.976 euros. Aquesta actuació es farà en tres mesos, segons fonts de l’ajuntament.

Val a recordar que el consistori d’Aitona va iniciar a primers d’any les obres per rehabilitar l’antic centre escolar, tancat fa sis anys i ara de propietat municipal. Aquesta primera fase ha suposat una inversió de 280.000 euros finançats amb fons propis i amb ajuts de la Diputació.

El centre no ocuparà tot l’espai de l’antiga escola i es deixaran dos o tres sales per a serveis veïnals.

L’alcaldessa, Rosa Pujol, va explicar que oferirà serveis de bugaderia, menjador i podologia i també s’organitzaran tallers. No obstant, va assegurar que “funcionarà com un centre de serveis a la carta, en funció del que els veïns vulguin”, va remarcar.

La intervenció quedarà llesta a l’estiu i la intenció és que aquest centre es posi en marxa al setembre.

Altres poblacions com l’Albi o Vinaixa, a les Garrigues, tenen instal·lacions d’aquest tipus i al Segrià Artesa de Lleida també preveu estrenar un centre per a gent gran aquest mateix estiu.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que el sector de l'hostaleria de Lleida hauria de tindre solucions...