Ajornada l'obra de teatre, Joan Pera és "EL PARE DE LA NÚVIA".

REDACCIÓ
03-04-2020
  • Ajornada l'obra de teatre, Joan Pera és "EL PARE DE LA NÚVIA"

Tal com ja s'ha fet públic des de l'Ajuntament de Lleida, tots els espectacles previstos durant la Festa Major queden ajornats. Així, l'obra de teatre "El Pare de la núvia" prevista pel pròxim dia 10 de Maig a La Llotja queda ajornada pel 4 d'Octubre en una única funció a les 19 h. Les entrades adquirides pel dia 10 de maig de la funció de les 19 hores són vàlides per la nova data del 4 d’Octubre a les 19 h. Les entrades adquirides pel dia 10 de maig de la funció de les 22:30 h es retornaran.

Qui vulgui assistir a la funció del dia 4 d’octubre s’han de ficar en contacte amb: Moha Jaiteh Cap de taquilla, ticketing i grups. Tel.973 239 698 E-mail:info@teatredelallotja.cat

DEVOLUCIÓ D’ENTRADES

Els qui tinguin entrades per la funció de les 19 hores son valides per la nova data de 4 d’octubre. Els que no vulguin o no puguin assistir a la nova funció han de seguir les indicacions que figura al final d’aquest comunicat.

- Els qui tinguin entrades de la funcio de les 22:30 hores rebran automaticament la devolució dels diners.

La devolució dels diners començarà a partir de: l'endemà de la finalització de l'estat d'Alarma, durant un període de 15 dies.

Cal seguir aquestes passes

-Entrades comprades a través de la web del Teatre: Cal sol·licitar la devolució responent al mateix correu electrònic que us les va enviar.

-Entrades comprades a les taquilles del teatre: A la taquilla del teatre en horari d'atenció al públic a partir de la finalització de l'estat d'alarma. Les entrades comprades amb targeta a taquilla, es retornarà pel mateix canal. Si la compra amb targeta fa més de dos mesos que està efectuada, es retornarà els diners en efectiu. És necessari portar les entrades.

Preguem que disculpin les molèsties i agraïm la comprensió en una situació com la que ens toca viure. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next