Ajudes per al sector turístic de la ciutat de Lleida i de la comarca del Segrià

15-07-2020
  • Ajudes per al sector turístic de la ciutat de Lleida i de la comarca del Segrià

Els tinents d’alcalde Toni Postius i Paco Cerdà s’han reunit aquesta tarda amb el director general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Octavi Bono, per posar en comú la situació del sector a la ciutat de Lleida i, de manera general, a la comarca del Segrià.

En el decurs de la reunió, Postius i Cerdà han reclamat ajudes per al sector turístic del municipi que té un pes específic a la capital del Segrià. En aquest sentit, el director general de Turisme ha recordat que encara continua activa la línea d’ajudes de més de 8 milions d’euros impulsada pel govern català i ha emplaçat el sector de Lleida i el Segrià perquè les sol·licitin.

Aquestes ajudes se sumarien als 4 milions d’euros en ajuts addicionals per a la comarca que anunciava la Generalitat i que anirien específicament als sectors del comerç, la restauració, els hotels, les agències de viatges o guies turístics, entre altres, atès l’enduriment de les restriccions com a conseqüència de la COVID-19.

Ambdós tinents d’alcalde s’han compromès a fer d’altaveu dels ajuts que el govern autonòmic destinarà a la zona del Segrià, perquè aquesta oportunitat arribi a totes les empreses en un moment d’especial sensibilitat i emergència, a causa dels nous brots de coronavirus en aquesta àrea estratègica de les comarques de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com penses que és la millor manera de fer front a les altes temperatures?