Ajuts de 120.000€ per a la digitalització de les empreses de Lleida

REDACCIÓ
15-06-2022
  • Ajuts de 120.000€ per a la digitalització de les empreses de Lleida
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

La Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida ha obert aquest dimarts el termini perquè les empreses de menys de 10 treballadors de la ciutat de Lleida puguin accedir una partida d’ajuts de 120.000€ que s’ha posat en marxa per a promoure la digitalització de l’activitat empresarial.

S’hi poden acollir les persones treballadores autònomes i microempreses del municipi de Lleida que portin a terme accions de digitalització i de transformació digital en la seva activitat.

La finalitat d’aquests ajuts és que les empreses augmentin la seva competitivitat i millorin el seu posicionament en digitalització, així com la seva presència a internet, per tal d'adaptar-se, fer front i enfortir les seves capacitats en l'era post-Covid19, ha explicat el tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà. Tall de veu de Paco Cerdà

Són subvencionables aquelles despeses o inversions dutes a terme dins el període comprés entre l’1 de gener de 2021 i el 14 de juliol de 2022 i que hagin estat efectivament pagades dins d’aquest termini. Cada persona beneficiària pot optar a un ajut de fins a 1.000€ i el termini de presentació de sol·licituds, que s’ha obert aquest dimarts, finalitzarà el dia 14 de juliol.

Les sol·licituds s’han de presentar per mitjans telemàtics a través de l’apartat de tràmits de la seu electrònica de l’Ajuntament de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta