Al mal temps, Fira de Titelles

J.B.
06-05-2018
  • Al mal temps, Fira de Titelles
  • Al mal temps, Fira de Titelles

La jornada sabatina de la Fira de Titelles de Lleida, la que sempre congrega un major nombre de públic, va viure ahir pendent del cel, expectant perquè no es complís aquell refranyer de “pel maig, cada dia un raig”. Afortunadament, es va complir una altra dita popular, “al mal temps, bona cara”, i la meteorologia primaveral es va sumar a la festa dels titelles en carrers i places del centre de Lleida. L’èxit d’espectadors també es va traslladar a les representacions de pagament en espais interiors. De fet, al migdia ja costava trobar alguna localitat lliure i només el singular espectacle en anglès dels Pickled Image, Coulrophobia, ahir a la nit al teatre de la Llotja, podia oferir entrades en el gran aforament de mil butaques d’aquest equipament escènic. Per avui diumenge, amb prou feines quedaven localitats per a les diverses funcions del també singular muntatge de 10 minuts de durada Barko, de l’holandès Vincent de Rooij, a la plaça Esteve Cuito, a l’Escorxador.

Avui diumenge, en la tercera i última jornada de la fira, el públic podrà gaudir d’espectacles en carrers i places com Kumulunimbu, de la companyia Ortiga, a la plaça Sant Francesc i a Grans Records; o Appeso ad un Filo, de la companyia Di Filippo Marionette, a la plaça Paeria. Val a destacar que la companyia A2manos estrenarà a la fira El Cruce, per primera vegada en el seu format per al carrer, a la plaça Esteve Cuito.

La festa de clausura al Cafè de Teatre reconeixerà els 40 anys de trajectòria del titellaire canari establert a Catalunya Eugenio Navarro i farà entrega dels Premis Drac d’Or als millors espectacles.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertada la nova limitació de les reunions socials a 6 persones?