Alcaldes del Baix Segre mantenen el rebuig a cedir espais a Salut

M. CODINAS
12-07-2020
  • Alcaldes del Baix Segre mantenen el rebuig a cedir espais a Salut
  • Alcaldes del Baix Segre mantenen el rebuig a cedir espais a Salut

Els alcaldes d’Alcarràs, Aitona, Soses, la Granja d’Escarp i Seròs continuen rebutjant cedir a Salut la gestió dels equipaments habilitats als seus pobles per acollir contagiats o contactes de Covid (principalment temporers) que necessitin estar aïllats i prioritzen atendre treballadors d’empreses dels seus propis municipis.

Treball destinarà més de 730.000 € per a necessitats socials derivades del Covid-19 al Segrià

En el cas d’Alcarràs, l’alcalde, Manel Ezquerra, va explicar que “fa un mes i mig que tenim l’allotjament per fer confinaments amb rotació de quarantenes”, i va afegir que “estem disposats a ser solidaris amb tot el que calgui, però creiem que l’autogestió, juntament amb el suport que ens pugui oferir Salut i les altres administracions, és la millor manera per treballar ara mateix”.

L’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol, va dir que “el protocol estipula que hem de tenir espais per allotjar els treballadors dels nostres pagesos i les centrals de fruita del municipi”. Josep Antoni Romia, alcalde de Seròs, va explicar que no tenen cap problema a cedir a Salut la meitat dels seus llits, però volen gestionar l’espai ells, alhora que va demanar un reforç de sanitaris així com agents socials. De la mateixa manera es va expressar Manel Solé, alcalde de la Granja d’Escarp, que va assegurar que l’autogestió, si es rep prou suport, és la millor manera d’actuar.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Què en penses del tancament de Hasel al Rectorat contra el seu empresonament?