Alcarràs ja té data per inaugurar la temporada de piscines

REDACCIÓ
24-05-2022
  • Alcarràs ja té data per inaugurar la temporada de piscines

“Enguany, com que la situació sanitària ho permet, no s’aplicarà cap restricció d’aforament. Ens estalviarem a més a més les dificultats que es van generar l’any passat, perquè ara es treballarà amb un únic codi QR que es rebrà en treure l’abonament i tot serà molt més senzill, donat que no fan falta més controls que els convencionals. Les alcarrassines i els alcarrassins, que podran tornar a gaudir de les seves piscines d’una manera molt més relaxada”, explica la primera tinent alcalde i regidora d’Esports, Ester Ibars, qui anima tothom a gaudir d’un complex renovat que oferirà un servei encara millor a tota la població.

 

Uns 20.000 euros d’inversió

Enguany, a més a més, s’ha realitzat una inversió de més de 8.000 euros per a millorar la zona de pícnic del recinte, que ara serà més àmplia, disposarà de més zones d’ombra i comptarà amb el doble de taules i cadires que a temporades anteriors. Igualment, s’actua per a millorar encara més la qualitat de l’aigua amb un sistema d’electròlisi renovat a la piscina mitjana i s’actua a la zona enrajolada del complex, on se substitueixen les rajoles amb desperfectes que s’han detectat a les inspeccions prèvies a l’obertura del recinte. Aquesta inversió arriba després de la que es va fer l’any 2021, que va permetre repassar i condicionar el paviment, en el qual feia més d’una dècada que no es realitzava un manteniment profund, per garantir la seguretat i la comoditat de totes les persones. En total, entre el 2021 i el 2022, s’han invertit al recinte uns 50.000 euros.

 

Cursets, abonaments i bonificacions per famílies nombroses, gent gran, infants i joves

Com a temporades anteriors, aquest 2022 es tornen a oferir abonaments, que estaran disponibles a partir del 30 de maig. Així, i com el 2021, l’abonament individual té enguany un cost de 30 euros per tota la temporada pel públic general, però existeixen bonificacions per determinats col·lectius, com ara les famílies nombroses, les quals gaudeixen d’un 15%. D’aquesta manera, els infants de fins a 3 anys poden gaudir de les piscines lliurement i els d’entre 3 i 11 disposen d’un abonament de temporada per 20 euros. El jovent que disposa del carnet Alcarràs Jove pot gaudir d’un abonament per 25 euros i les persones més grans de 65 poden gaudir de les piscines de manera gratuïta. Per a les persones amb discapacitats, es reserven abonaments d’entre 15 euros i 25 euros en funció de les seves circumstàncies. L’oferta de les piscines municipals per aquest estiu es completa amb diferents cursets com ara els cursets de natació infantil, els cursets de natació per a nadons, els cursets de natació per adults i l’activitat d’aquagym, també per a públic adult. El termini d’inscripció a tots aquests cursets s’obre aquest 30 de maig, dia a partir del qual es pot formalitzar en horari d’oficina al Patronat Municipal d’Esports.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta