Alcarràs millora un tram de la via que dóna accés a Vallmanya i a l'A-2

REDACCIÓ
26-06-2019
  • Alcarràs millora un tram de la via que dóna accés a Vallmanya i a l'A-2

L’ajuntament d’Alcarràs ha començat aquesta última setmana els treballs de condicionament i millora de la carretera a Vallmanya (L-800), una de les entrades a aquest municipi del Segrià i la via que connecta la localitat amb l’autovia A-2 i que dóna accés també al nucli urbà. Es tracta d’una es les primeres actuacions del nou ajuntament d’Alcarràs (ara governat per JxCat i Sempre Alcarràs després del pacte que va donar l’alcaldia al líder de la segona formació, Manel Ezquerra).

Aquestes obres tenen com a objectiu millorar els accessos a la població en aquest tram de dos quilòmetres de longitud entre el nucli urbà i la rotonda de l’A-2, que és de titularitat municipal des de fa dos anys. En concret, les actuacions que es duen a terme consisteixen en la neteja de les cunetes i en la millora de les dos rotondes partides, que donen accés a Montagut i a la cooperativa Fruits de Ponent.

El cap de la brigada municipal, Jordi Charles, va explicar que en aquests moments s’està substituint el paviment de les glorietes per pedra calcària blanca.

Ezquerra va apuntar que les obres van començar el dimarts de la setmana passada i es preveu que acabin durant els propers dies. Així mateix, l’alcalde va assegurar que també s’han arreglat alguns clots que hi havia a la carretera.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next