Alcoletge prepara la 5a edició del Festival Mil Maneres: "Mil Maneres de Sentir"

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
16-04-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Alcoletge prepara la 5a edició del Festival Mil Maneres: "Mil Maneres de Sentir"
    Peu de foto: 
    Ajuntament d'Alcoletge

El Festival Mil Maneres torna a Alcoletge del 26 al 28 d'abril amb la seva cinquena edició, sota l’eslògan "Mil Maneres de Sentir". Aquest esdeveniment dedicat a l'art, la música i l'humor posarà un èmfasi especial en l'art del clown, una forma d'expressió que combina l'humor i la tendresa per connectar amb les emocions més profundes.

Després d'una trajectòria consolidada des del seu inici el 2020, el festival presenta una proposta variada i atractiva que captivarà els espectadors. El programa d'aquest any inclou espectacles premiats i reconeguts en diversos certàmens del sector, amb figures destacades com la Cia. Jimena Cavalletti, Pau Palaus i Roi Borrallas, entre d'altres.

L'espectacle inaugural, "B.O.B.A.S." de la Cia. Jimena Cavalletti, guanyador de diversos premis, és un dels plats forts d'aquesta edició. A més, el festival ofereix una àmplia gamma d'artistes reconeguts i propostes innovadores, amb una programació adaptada a tots els públics, incloent espectacles per a la primera infància.

Amb 2000 localitats a la venda per als espectacles de sala, així com espectacles gratuïts i itinerants, s'espera una participació de més de 4.000 espectadors. El festival transformarà els carrers i les places d'Alcoletge en un escenari vibrant, oferint una oportunitat única per experimentar l'alegria i la profunditat de les arts escèniques en un entorn acollidor i familiar.

El compromís del Festival Mil Maneres amb la comunitat es reflecteix en les jornades paral·leles, amb la participació de més de mig miler d'escolars en tallers i espectacles especialment dissenyats per a ells.

Amb el lema "Cor rural, ànima cosmopolita", el Festival Mil Maneres continua creixent i apostant per temàtiques actuals, afavorint la cohesió social i territorial i promocionant una actitud activa davant els diversos vessants de la contemporaneïtat artística i cultural.

Comparteix

També t'interessarà