Alcoletge reactiva amb èxit el Club de Lectura després de la pandèmia

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
21-06-2024
Actualitzat: 21-06-2024 10:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Alcoletge reactiva amb èxit el Club de Lectura després de la pandèmia
    Peu de foto: 
    Club de lectura d'Alcoletge ©Ajuntament d’Alcoletge

L'Ajuntament d'Alcoletge ha anunciat amb satisfacció la reactivació del seu Club de Lectura, un projecte cultural que havia quedat en pausa a causa de la pandèmia de la COVID-19. Aquesta nova etapa, plena d'entusiasme, comptarà amb la participació d'una quinzena de persones en aquesta edició.

Sota la coordinació del reconegut periodista i escriptor David Marín, el Club de Lectura es reunirà mensualment. Aquestes trobades tenen l'objectiu de fomentar l'intercanvi d'idees i el debat literari, proporcionant als membres una plataforma per compartir les seves impressions i reflexions sobre diverses obres literàries.

L'Ajuntament d'Alcoletge es mostra molt satisfet de poder reprendre aquesta iniciativa, que no només enriqueix la vida cultural del municipi sinó que també reforça els vincles comunitaris entre els veïns i veïnes que comparteixen la passió per la lectura.

"Com a regidor de Cultura és una alegria haver reactivat aquest projecte. Vam haver de parar per la pandèmia i ens ha costat una mica, però finalment creiem que hem generat un grup de persones que ben segur gaudiran de la lectura dels llibres i dels debats que es generaran en les trobades”, ha destacat Òscar Flores, regidor de Cultura.

El Club de Lectura d'Alcoletge continuarà reunint-se mensualment amb noves propostes literàries que prometen suscitar discussions enriquidores i moments de gran complicitat entre els participants.

Comparteix

També t'interessarà