Alfarràs restaura un altre arc del pont medieval

REDACCIÓ
28-01-2021
  • Alfarràs restaura un altre arc del pont medieval

L’ajuntament d’Alfarràs ha començat els treballs per a la restauració del segon arc del pont medieval sobre la Noguera Ribagorçana, molt degradat pel pas del temps. Segons l’alcalde, Joan Carles Garcia, l’actuació haurà d’estar a punt per al 20 de febrer i suposarà una inversió de 32.000 euros.

Compta amb una subvenció de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI). Garcia va indicar que fa anys es va restaurar el primer dels tres arcs medievals que es conserven. Quedarà pendent consolidar el tercer. Va incidir que la pedra amb la qual està construït és arenosa, per la qual cosa es degrada molt fàcilment. El pont medieval és un dels elements arquitectònics més importants del patrimoni de la localitat.

En un altre ordre de coses, l’ajuntament ha instal·lat semàfors als accessos a l’escola i el consultori mèdic a la C-26. L’objectiu és garantir la seguretat dels veïns per creuar aquesta carretera que registra un important volum de trànsit.

Els operaris de la brigada municipal s’han encarregat de la instal·lació i la Generalitat ha finançat les obres i el material.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

S'hauria de contemplar la violència vicària com a violència de gènere?