Alguaire, segona aturada de l'exposició itinerant del 3r Premi d'Il·lustració del Segrià

REDACCIÓ
Publicat: 
20-03-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Alguaire, segona aturada de l'exposició itinerant del 3r Premi d'Il·lustració del Segrià
    Peu de foto: 
    Consell Comarcal del Segrià

L’Exposició itinerant del 3r Premi d’Il·lustració del Segrià enceta avui la seva estada a Alguaire, segona aturada d’un recorregut que la portarà a un total de vuit poblacions de la comarca. El premi està organitzat per l’àrea de Cultura del Consell Comarcal i compta amb el suport de la Diputació de Lleida mitjançant l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

La mostra es podrà veure fins al 2 d’abril a la Biblioteca Josep Lladonosa d’Alguaire, els dimarts i dijous de 10.00 a 13.00 hores i de dilluns a divendres de 16.00 a 19.00 hores.

L’exposició està formada per les tres obres guardonades a la tercera edició del premi i les catorze que el jurat del certamen va escollir com a finalistes. En aquesta edició, la temàtica girava al voltant del poema ‘Terra’, del llibre ‘Transparent’ de Josep Maria Nogueras, que cada autor o autora va interpretar amb estil lliure. L’exposició, que inicialment es va instal·lar a la seu del Consell Comarcal, va començar la seva itinerància a Torres de Segre i, després d’Alguaire, visitarà Sudanell, Maials, Torrebesses, Corbins, Montoliu de Lleida i els Alamús, on tancarà el seu recorregut el 19 de novembre. L’objectiu de la itinerància és donar visibilitat als autors/es de la il·lustració gràfica de les Terres de Ponent i descobrir nous talents en l’art de la il·lustració entre el col·lectiu juvenil.

Consell Comarcal del Segrià
Comparteix

També t'interessarà