Almacelles celebra Sant Joan amb dues revetlles

REDACCIÓ
22-06-2022
  • Almacelles celebra Sant Joan amb dues revetlles
    Peu de foto: 
    Ajuntament d'Almacelles

Almacelles acollirà aquest dijous 23 de juny dues revetlles de Sant Joan, una organitzada per l'Ajuntament i, l'altra, entre el consistori i l'Associació de Veïns Mare de Deú de l'Olivar amb el concert del grup saragossà Ziro. L'arribada de la flama del Canigó està prevista entre les 20:30 i les 21 hores al Pla de la Creu, des d'on les persones que vulguin podran formar part de la comitiva que acompanyarà el foc, a peu o en bicicleta, fins la foguera que s'ubicarà darrera de la sala polivalent.

L'Ajuntament d'Almacelles convoca a tots els veïns i veïnes que vulguin participar a la revetlla al Pla de la Creu, dijous a les 20:30 hores. "Aquí ens concentrarem tots per rebre la flama i dur-la a la foguera, i els ciclistes del Pedal Club seran els encarregats de dur la torxa. Pot venir tothom qui ho desitgi i el recorregut fins a la sala polivalent, on està previst encendre el foc, es pot fer a peu o en bicicleta", explica l'alcaldessa d'Almacelles, Vanessa Olivart. "Les persones que vulguin acompanyar la flama amb bicicleta han de dur casc i els menors de 14 anys, han d'anar amb una persona adulta, mare, pare o tutor", afegeix la primera edil.

La comitiva que resguarda la flama del Canigó passarà pel carrer Mossèn Alexandre Pedra fins arribar a la sala polivalent i el Grup Grallers d'Almacelles també participaran en aquest cercavila. "Quan haguem arribat a la foguera, es procedirà a la lectura del manifest, es repartirà coca de Sant Joan i, aleshores, farem l'encesa del foc de Sant Joan", explica l'alcaldessa d'Almacelles.

Segona revetlla amb concert del grup Ziro

A banda de la celebració de la nit de Sant Joan amb la flama del Canigó que organitza l'Ajuntament, el consistori d'Almacelles i l'Associació de Veïns han organitzat una segona revetlla que comptarà amb l'actuació musical del grup Ziro, una banda de versions de Saragossa ¡, i que tocaran a l'escenari del carrer Anna Minguell. L'aforament per al concert és de 400 persones prèvia inscripció, i durant l'actuació hi haurà servei de bar i es faran sortejos.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?