Almacelles habilita punts de recollida de cartró i embolcalls aquest Nadal

REDACCIÓ
Publicat: 
23-12-2021
Actualitzat: 23-12-2021 1:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Almacelles habilita punts de recollida de cartró i embolcalls aquest Nadal

L’Ajuntament d’Almacelles ha habilitat aquesta setmana deu punts de recollida de capses de cartró i embolcalls de paper que serviran per tal que les veïnes i els veïns del municipi hi puguin disposar els residus que es generen durant les festes de Nadal, com és el cas dels papers i cartrons que s’utilitzen per embolcallar els regals.

El consistori almacellenc aconseguirà, a través d’aquesta iniciativa, evitar que els punts de recollida de residus habituals se saturin, a causa d’un major volum de residus de cartró i paper durant les festes, amb la qual cosa podrà assegurar-ne el correcte funcionament i podrà garantir el servei per al veïnat d’Almacelles.

En aquest sentit, la iniciativa millorarà la imatge del municipi i contribuirà a tenir-lo més net. Així, el consistori ha fet una aposta per fomentar el civisme i que tothom prengui consciència de la seva importància. Igualment, i gràcies a aquesta iniciativa, també es preveu incrementar l’índex de reciclatge al municipi, ja que el fet de disposar d’aquests punts específics repartits per tot el poble, “farà que les persones que encara no tenen l’hàbit de reciclar-ho tot, puguin fer un primer pas durant aquest Nadal, que es pugui acabar traduint en un poble més verd durant tot l’any”, ha explicat l’alcaldessa d’Almacelles, Vanesa Olivart, qui ha recordat que un dels principals objectius de l’Equip de Govern és el de “convertir Almacelles en un municipi cada vegada més sostenible i respectuós amb el medi ambient”, ha detallat Olivart.

Deu punts repartits pel municipi

En concret, els punts de recollida, que romandran durant totes les festes al municipi, s’han col·locat a l'avinguda dels Esports; a la cruïlla entre l'avinguda de Sucs i el carrer Joaquin Costa; al carrer del Doctor Agustí amb Ronda Mariano Gomà; a la cruïlla entre la rambla de Catalunya i el carrer Sant Jordi; a la rambla de la Generalitat amb el carrer Sant Roc; a la plaça de la Mercè; a la cruïlla entre la bassa nova i el carrer Llitera; al carrer Alcalde Simó amb carrer Maragall; a la cruïlla entre el carrer Sant Antoni i el carrer Prat de la Riba i, finalment, al carrer Sant Antoni amb el carrer Segrià.

Paral·lelament, aquest dimecres, 22 de desembre, Almacelles ha acollit l’actuació infantil ‘Pastoret, d’on vens?’, de la Cremallera Teatre, a la plaça de la Vila. La proposta, que ha comptat amb la participació de les nenes i els nens del municipi, ha servit per fer cagar el tió, una tradició que enguany s’ha portat a la pràctica de forma simbòlica, per tal de garantir la seguretat de les persones assistents davant l’avenç de la Covid-19 arreu del país. D’aquesta manera, s’han repartit bosses de llaminadures entre els infants assistents.

Comparteix

També t'interessarà