Almacelles obrirà la zona de pícnic de les piscines per a celebrar-hi la Mona

REDACCIÓ
Publicat: 
06-04-2023
Actualitzat: 06-04-2023 2:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Almacelles obrirà la zona de pícnic de les piscines per a celebrar-hi la Mona
    Peu de foto: 
    Foto Ajuntament d'Almacelles

Almacelles obrirà aquest dilluns, 10 d’abril, durant tot el dia el recinte de les piscines per tal que els veïns, veïnes i persones visitants que ho desitgin puguin venir a celebrar la Mona a la zona de pícnic que hi ha a les instal·lacions. En concret, el consistori d’Almacelles té previst obrir el recinte de les 8 a les 20 hores.

La brigada municipal ha dut a terme aquesta setmana les tasques de neteja i manteniment per tal que el recinte de les piscines estigui en òptimes condicions per la Mona. En concret, s’han retallat els arbustos, s’ha retallat l’herba i s’han netejat els lavabos. Igualment, s’han habilitat 250 cadires i 34 taulells per poder fer-ne taules, a banda de les taules i els bancs de formigó dels quals ja disposa el recinte.

Un espai amb barbacoa obert a tothom

L’espai disposa d’una zona de barbacoa per tal que les famílies i els grups d’amics que vulguin puguin fer menjar a la brasa, i també hi haurà llenya a disposició de tothom. Igualment, és molt habitual que cada any els veïns i veïnes s’enduguin la seva pròpia barbacoa per fer el dinar de Mona.

Per poder celebrar la Mona al recinte de les piscines no és necessari fer cap reserva ni adquirir cap tiquet. Només cal que cada grup es presenti a l’espai durant la jornada de dilluns i que esculli la zona on vol dur a terme la celebració.

Comparteix

També t'interessarà