Almacelles participarà en el programa 'Grand Prix del Verano' 2024

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
16-05-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Almacelles participarà en el programa 'Grand Prix del Verano' 2024
    Peu de foto: 
    Presentació dels detalls de la participació d'Almacelles al programa 'Grand Prix del Verano' 2024 ©Diputació de Lleida

El diputat Jordi Verdú i l’alcalde d’Almacelles, Joan Bosch, han anunciat aquest dijous els detalls de la participació del municipi d’Almacelles al programa 'Grand Prix del Verano' de TVE.

El municipi del Segrià ha estat un dels catorze pobles seleccionats entre uns 470 per competir en aquest popular concurs, que ofereix un premi de 30.000 €.

En total, la població d’Almacelles desplaçarà fins a 130 persones a Madrid el proper 21 de maig per gravar el primer programa. D'aquestes, 35 seran participants —amb edats compreses entre els 18 i els 35 anys i amb bon estat físic— i 95 seran públic i acompanyants.

Joan Bosch ha explicat que Almacelles va rebre un correu convidant el municipi a participar i a elaborar un vídeo promocional mostrant espais emblemàtics i les habilitats potencials dels concursants. Aquest vídeo va ser valorat per la direcció del programa, que els va escollir. També ha destacat la gran repercussió social i mediàtica que està suposant aquesta participació per a Almacelles.

L’emissió del programa està prevista per als caps de setmana del mes de juliol. En aquest sentit, l’Ajuntament ha anunciat que muntarà una pantalla gegant al recinte de les piscines per seguir l’emissió. En cas de guanyar, els diners es destinaran a potenciar els hàbits saludables entre la gent jove del municipi.

Almacelles aspira a ser la segona localitat catalana en guanyar el concurs, després del triomf de Tordera l’any 1998, i la primera de la demarcació de Lleida en fer-ho, després de la participació de Cervià de les Garrigues l’any 1995.

A diferència d’edicions passades, el programa ara escull municipis amb més de 5.000 habitants. Anteriorment, se centrava en poblacions de menys de 400 habitants.

Comparteix

També t'interessarà