Almenar conclou la 16a Volta Comarcal-Sardanes a la Fresca

REDACCIÓ
13-09-2021
  • Almenar conclou la 16a Volta Comarcal-Sardanes a la Fresca
  • Almenar conclou la 16a Volta Comarcal-Sardanes a la Fresca

Almenar va acollir ahir diumenge la cloenda de la 16a edició de la Volta Comarcal-Sardanes a la Fresca que ha impulsat l'àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià durant aquest estiu. Ho va fer amb una ballada celebrada a la plaça 11 de setembre a càrrec de la Bellpuig Cobla.

La jornada, que va comptar amb l’assistència de la consellera de Cultura, Teresa Malla, el vicepresident del Consell, Toni Bosch, i la participació del pubillatge del Segrià i d’Almenar, va incloure una entrega de diplomes i una foto de família amb els presidents i presidentes de les agrupacions participants. La jornada va culminar amb una copa de cava i una degustació de coca dolça i coca salada a càrrec de l’Ajuntament d’Almenar.

La consellera Malla fa un balanç “molt positiu” del cicle de sardanes i refermat el compromís del Consell Comarcal del Segrià per continuar fomentant activitats culturals d’aquest tipus per tota la comarca. Així, també ha volgut agrair l’esforç i la col·laboració de totes les entitats i els ajuntaments implicats en les activitats organitzades, “que han fet possible la celebració dels actes en temps de pandèmia i amb totes les mesures anti-Covid, garantint la seguretat dels assistents i els participants”.

En total, s’han organitzat vuit ballades a les places de la comarca: Alcarràs, Corbins, Almacelles, Torres de Segre, Artesa de Lleida, Maials, Sunyer i Almenar.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta