Almenar millora el tram urbà de la carretera N-230

REDACCIÓ
14-10-2017
  • Almenar millora el tram urbà de la carretera N-230

L’ajuntament d’Almenar ha començat les obres de millora del tram de la carretera N-230 al seu pas pel nucli urbà de la localitat, on es registra menys trànsit arran de l’entrada en servei de l’A-14 entre Lleida i Almenar. L’actuació vol millorar la fluïdesa del trànsit i la seguretat i comoditat de conductors i vianants. L’alcaldessa, Teresa Malla, va explicar que els treballs compten amb una inversió de 312.000 euros, finançats amb fons del consistori i una ajuda de la Diputació de Lleida.

La intervenció preveu la reurbanització de la part est de la travessia, des de la rotonda d’accés al municipi per l’extrem sud fins al carrer Metge Trueta, on s’eixamplaran les voreres i s’instal·laran illots per a vianants entre els carrers Tarragona i Josep Pla, a l’encreuament amb l’avinguda de Lleida, per millorar-hi la circulació.

En el transcurs de les obres, aprofitaran per soterrar les noves infraestructures de proveïment d’aigua, enllumenat públic, la xarxa de baixa tensió i el sanejament. També s’actuarà a la zona verda de la cantonada de l’avinguda de Lleida amb el camí del Pont de l’Almunia per fer-la més accessible.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?