Almenar organitza el primer festival per a nenes i nens

REDACCIÓ
07-10-2021
  • Almenar organitza el primer festival per a nenes i nens
  • Almenar organitza el primer festival per a nenes i nens
  • Almenar organitza el primer festival per a nenes i nens

La diputada Helena Martínez, acompanyada de l’alcaldessa d’Almenar, Teresa Malla, i de la regidora de Festes, Montse Carbonell, han presentat aquest dimecres en roda de premsa la primera edició de Festivalent@, el festival per als més petits, que se celebrarà al pati de les escoles velles i voltants aquest dissabte, 9 d’octubre.

La jornada s’iniciarà a les 10.30 hores amb una cercavila, amb animació pels carrers del voltant del pati. L’obertura es farà a les 11.00 hores amb activitats com un taller de pintacares, jocs de fusta, taller de bombolles de sabó, espai disco-xic per escoltar (amb cascos) i ballar, un taller de màgia i un espectacle de titelles, per finalitzar la jornada matinal.

A la tarda, Festivalent@ obrirà a les 16.00 hores i s’hi podran fer activitats de jocs de fusta, taller de màscares, taller i demostració de globoflèxia, taller de circ i un taller de màgia, que serà el preludi del concert final, que anirà a càrrec del grup Reggae per Xics.

Helena Martínez ha destacat que “aquests darrers mesos, aquest any i mig que portem de pandèmia, els infants dels pobles han hagut de complir molts deures però potser no s’han tingut en compte els seus drets, i el lleure, en aquest sentit, és un dret dels infants”.

De la seva banda, Teresa Malla ha explicat que el nom de Festivalent@ surt de com s’anomenen als nens i nenes de petits, o sigui valents i valentes, i que aquesta primera edició –que vol tenir continuïtat en el temps allargant-ho a un cap de setmana durant la primavera– ha de permetre als més petits poder interactuar amb els pares i mares en espais dels quals no disposen als seus habitatges.

Montse Carbonell ha insistit que es tracta d’una prova pilot sobre la qual caldrà evolucionar, i ha fet un repàs a les activitats que hi ha programades.

El preu de l’entrada per als habitants d’Almenar és de 5 € i per als visitants, de 7 €.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta