Alpicat celebrarà Sant Isidre amb teatre, música, vermut i patinatge sobre gel

REDACCIÓ
30-04-2021
  • Alpicat celebrarà Sant Isidre amb teatre, música, vermut i patinatge sobre gel

Alpicat ha preparat diverses activitats de cara a Sant Isidre, amb diversió per a totes les edats i totes les mesures de seguretat i higiene anti-Covid, amb aforament limitat i reserva prèvia. Les activitats estan previstes per als dies 15 i 16 de maig.

El programa començarà el dissabte 15, quan es podrà gaudir del patinatge en una pista de gel sintètic es estarà instal·lada a les pistes cobertes del Parc del Graó. Estarà activa tot el dissabte durant dues franges horàries (matí i tarda) i en diferents torns i aforament limitat, per tal de seguir els protocols d’higiene. El dissabte a la tarda (18.00 h) s’ha previst la representació a La Unió de l’obra ‘Una poma, un pomer’, amb De Paper, un espectacle de caire familiar per fer gaudir els infants dels petits detalls i de la poesia de les coses senzilles. Al vespre (20.00 h) serà el torn a les pistes cobertes de Parc del Graó per al concert de Tremendos, un grup lleidatà de versions format per sis músics enèrgics i experimentats des de 1993 i que, com sempre, promet molta festa.

Passant al diumenge 16, les activitats començaran a les 12.00 h al mateix escenari amb un vermut musical amb Fenya Rai!, una formació de quatre músics, un grup irreverent, canalla i fresc que garanteix humor i diversió. A la tarda (17.30 h) s’ha programat a la sala gran de La Unió l’obra ‘Ricky, el professor de tennis’, un espectacle que forma part del circ de primavera del festival Circ Picat. Clown, acrobàcia, equilibri i malabars formen part d’una obra que té com a protagonista un personatge que s’ho té molt cregut. Els actes es tancaran amb la representació, a les 19.00 h a les pistes cobertes del Parc del Graó, de l’obra ‘La Rambla de les floristes’, amb l’Agropecuària. Dirigida per Emili Baldellou, la formació escenificarà la seva versió d’aquest conegut drama que l’any 1935 va escriure Josep Maria de Sagarra.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta