Alpicat ho té tot a punt per a una festa major atípica

REDACCIÓ
25-07-2020
  • Alpicat ho té tot a punt per a una festa major atípica

Alpicat ho té tot a punt per celebrar la festa major, que tindrà lloc del 20 al 23 d’agost i estarà marcada pels protocols de seguretat davant la pandèmia del coronavirus. El Parc del Graó serà l’epicentre dels festejos, que inclourà concerts de La Principal de la Bisbal, La Fúmiga, La Selvatana, Joan Garriga, l’Orquestra Junior’s i Suu, així com espectacles teatrals per a tota la família d’El Pot Petit, Festuc Teatre (La mongetera màgica), JAM (Le voyage) i Pep López (Terra de dracs).

Com a mesura de seguretat, hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic i serà obligatori l’ús de mascareta. D’altra banda, també es col·locaran cintes a terra per garantir la distància social i marcar el recorregut d’entrada i sortida, que serà escalonat.

Els assistents, que hauran de fer reserva prèvia per facilitar el recompte de l’aforament, estaran asseguts per respectar el metre i mig de separació. Els titulars del carnet Amics de La Unió tindran accés a partir d’aquest dilluns al formulari habilitat a www.alpicat.cat/entrades per fer la reserva de les entrades, mentre que el públic general només podrà inscriure’s entre els dies 17 i 19 d’agost.

Vermut i concert ‘confinats’ a les festes de la Granja d’Escarp

Els veïns de la Granja d’Escarp han adaptat a les circumstàncies actuals la celebració de la seua festa en honor de sant Jaume, el seu patró. I és que, encara que l’ajuntament va suspendre els actes multitudinaris davant del risc d’expansió del coronavirus, la Comissió de Festes ha organitzat diverses activitats confinades per tal de mantenir viu l’esperit festiu.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta