⏯️ Alpicat programa quatre espectacle per a la Temporada d’Arts Escèniques

REDACCIÓ
06-10-2020
  • ⏯️ Alpicat programa quatre espectacle per a la Temporada d’Arts Escèniques
  • Temporada d’Arts Escèniques a Alpicat

La Temporada d’Arts Escèniques de La Unió ja té tancada la programació per aquesta tardor, en la que oferirà quatre espectacles al llarg del darrer trimestre de l’any.

El primer arribarà el divendres 16 d’octubre a les 21.30 hores amb Espai Dual, que oferiran ‘Be god is’, un espectacle divertit i frenètic, un autèntic show on es combina a la perfecció, el teatre gestual, interpretat per un dels actors més en forma del panorama estatal, Oriol Pla. Música i circ completen un espectacle on no hi ha ni un moment de pausa i que es va endur el premi al millor espectacle a la Mostra de Teatre de Barcelona.

El diumenge 8 de novembre a les 18.00 hores serà el torn per a ‘Il·lia’, una proposta a càrrec de Miscel·lània Teatre. Es tracta, concretament, de la seva segona creació, un espectacle familiar que ens mostra el viatge de la Lia, una nena que vol fugir de l’illa de plàstic on viu, i anirà en busca de noves maneres de viure. Un viatge que ens parlarà de la terra, i de com la cuidem i la destrossem.

La tercera cita arribarà el dissabte 21 de novembre amb Zero en Conducta i ‘Eh man eh’, guardonat amb diversos premis. Antigament, la tribu dels Cheyenne anomenava Eh man hé! a les persones amb diversos esperits. Ignorant la seva condició de titella, en Nolan es pregunta: Què em mou? Cinc actors, ballarins i titellaires són els esperits que li donen vida, emocions i imaginació i ens demostren que l’ànima dels titelles no és tan diferent de la de les persones.

Per acabar la tardor, el diumenge 13 de desembre visitarà La Unió l’obra ‘Kl’aa, la teva cançó’, amb Inspira Teatre. Es tracta d’una experiència visual i sonora a través de la veu per a nadons (0-5 anys) i les seves famílies. Un viatge musical de l'infant en la descoberta del món. D’aquest espectacle se’n realitzaran dos passes amb els aforaments limitats a les 17.00 i a les 18.30 hores.

Cal remarcar que tota la programació queda subjecta als canvis i novetats que puguin produir-se per qüestions de salut, i en qualsevol cas per accedir a La Unió caldrà respectar escrupolosament les mesures de prevenció que es disposin des de l’organització, com ara la neteja de mans a l’entrada, prendre la temperatura i l’ús obligatori de la mascareta.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta