⏯️ Alpicat, una gran pista de circ

REDACCIÓ
12-09-2020
  • ⏯️ Alpicat, una gran pista de circ
  • ⏯️ Alpicat, una gran pista de circ
  • ⏯️ Alpicat, una gran pista de circ

El circ, la màgia, l’humor i la il·lusió van tornar a prendre ahir Alpicat en la segona jornada de la setena edició del festival Circ Picat, que està previst que acabi demà. Així, el parc del Graó, espai que acull aquest any tots els espectacles del certamen, es va omplir de famílies per gaudir de les quatre actuacions programades.

Primer va ser el torn de la companyia Penélope & Aquiles amb l’espectacle El Senyor de les Baldufes, que durant el migdia va entretenir grans i petits. Posteriorment, ja a la tarda i a la nit, estaven previstos les actuacions de Sound de Secà, El Que Ma Queda i Puppae Company. Els espectadors han d’adquirir les entrades prèviament a través de la pàgina web de l’ajuntament.

Així mateix, tots els diners recaptats de la venda d’entrades es destinarà al Banc dels Aliments de les Comarques de Lleida per col·laborar en la seua tasca d’ajuda als més necessitats. Avui, penúltim dia de Circ Picat, estan programats els xous de Teatre Mòbil+Marcel Gros a partir de les 12.00 hores; My Santa Company (19.30 hores); Circ Vermut (20.30 hores) i Puppae Company a les 23.00 hores.

S’ha de destacar que totes les activitats se celebren sota rigoroses mesures de seguretat i higiene davant de la pandèmia desencadenada per la Covid-19, amb uns protocols que ja es van aplicar durant la festa major.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta