Ampliació de l’horari i del servei d’autobusos al cementiri per Tots Sants

REDACCIÓ
Publicat: 
28-10-2019
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Ampliació de l’horari i del servei d’autobusos al cementiri per Tots Sants

L’Ajuntament de Lleida amplia l’horari de funcionament del Cementiri Municipal durant tota aquesta setmana, per tal de facilitar l’accés a tots els ciutadans amb motiu de la festivitat de Tots Sants. Així, fins al dissabte 2 de novembre el recinte obrirà de 9.00 a 18.30 hores, sense pausa al migdia. Es permetrà l’arranjament de nínxols fins el dia 31.

A més a més, també s’amplia l’horari del servei d’autobusos, de manera que la línia L7 funcionarà amb les freqüències de pas d’un dia feiner fins el mateix 1 de novembre. Els busos passaran per la parada del cementiri cada 13 minuts. També s’han habilitat dos aparcaments provisionals per les persones que accedeixen amb el seu vehicle privat. Estan situats a la finca just davant de l’entrada del cementiri, al carrer Francesc Bordalba i Montardit, i en un segon terreny entre els carrers Palauet i Almeria.

Pel que fa al Mercat de les Flors,ubicat a l’Avinguda Miquel Batllori, a la zona de Copa d’Or fins a l’1 de novembre, estarà obert de 10.00 a 20.00 hores.

Comparteix

També t'interessarà