Animac serà un dels festivals preseleccionadors dels Goya

SEGREcom
20-06-2016
  • Animac serà un dels festivals preseleccionadors dels Goya

L’Academia de las Artes i las Ciencias Cinematográficas ha escollit Animac, la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Lleida, perquè sigui un dels 33 certàmens preseleccionadors que donaran dret a optar als premis Goya en l’apartat de Millor Curtmetratge.

Els organitzadors dels Goya ho van fer públic la setmana passada quan van anunciar les novetats de les bases per poder participar en el procés de preselecció i optar als premis Goya en la pròxima edició.

Una de les novetats més destacades és que els curtmetratges documentals i d’animació hauran d’haver estat premiats per almenys un festival de la llista de trenta-tres certàmens indicats per l’Academia, així com estar seleccionats a la Secció Oficial per almenys tres d’aquests. En aquest nou llistat és on es troba Animac, que celebrarà la pròxima edició a Lleida entre els dies 2 i 5 de març del 2017. Així doncs, Animac exercirà de filtre qualificador dels treballs que es vulguin presentar a la convocatòria de Millor Curtmetratge d’Animació, tant per haver estat seleccionat a la Secció Oficial (Curts 1, Curts 2, Curts 3 i Curts 4), com per haver guanyat el Premi del Públic, escollit per votació popular durant el certamen.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?