⏯️ Animales presenta a Lleida el seu primer disc, 'Partículas'

REDACCIÓ
Publicat: 
04-05-2023
Actualitzat: 04-05-2023 12:53
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ⏯️ Animales presenta a Lleida el seu primer disc, 'Partículas'
    Peu de foto: 
    Foto Antares

La banda musical Animales arriba a la sala Antares de Lleida aquest dissabte, 6 de maig, per a presentar en concert el seu primer disc d'estudi, 'Partículas', publicat el novembre passat. El disc ha estat gravat entre 2021 i 2022 als estudis del bateria i productor Cristian Chiloé (*Rulo i la Contrabanda, Manuel Carrasco, La Cabra Mecànica, Tequila, entre altres), i ha comptat amb la col·laboració de músics com César Pop (Leiva).

La banda va començar a tocar per les sales de Madrid al 2016 i va arribar a formar part del cartell de bandes emergents de 'Noches del Botánico' en 2018. Més tard, al juliol de 2022, va tornar al festival, aquesta vegada com a teloner del californià Ben Harper. Amb imatges d'aquell dia es va gravar el videoclip del Batec, que va ser el primer avançament de l'àlbum.

"Quan semblava que tot començava a arrencar per a nosaltres, va arribar la pandèmia i ens vam passar gairebé tres anys sense tocar. Va ser llavors quan vam començar a pensar en gravar un primer disc, un globus sonda per a provar com sonàvem lluny de les sales de concert", explica Pablo Trillo, vocalista i guitarrista d'Animales.

La banda musical aterrarà a Lleida amb un format acústic, amb Pablo Trillo (veu i guitarra), Alejandro Gadella (guitarra elèctrica), Gonzalo de Cos (teclat) i Lester Dominguez (percussió).

Comparteix

També t'interessarà