Antisida Lleida organitza accions de sensibilització sobre el VIH el Dia Mundial de la Sida

REDACCIÓ
Publicat: 
28-11-2022
Actualitzat: 30-11-2022 12:43
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Antisida Lleida organitza accions de sensibilització sobre el VIH el Dia Mundial de la Sida
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Antisida Lleida)

La Fundació Antisida de Lleida ha organitzat diferents activitats aquest dijous, 1 de desembre, amb motiu del Dia Mundial de la Sida 2022. Les accions començaran a les 12.00 hores amb la lectura del manifest a la plaça Paeria de Lleida. El lema escollit d'enguany per les 20 entitats catalanes que formen part del Comitè 1er de Desembre és ‘Si no volem perpetuar l’estigma, desfem l’estigma! Acabar amb l’estigma de les persones amb VIH és una responsabilitat comuna!’

També al matí, a les 12.30 hores, tindrà lloc una actuació a càrrec del grup teatral de l’entitat TAGS. Ja per la tarda, a partir de les 17.30 hores, estan previstes activitats infantils com el taller de creació de xapes o pinta-cares, un espectacle de màgia i valors per a la canalla a càrrec de Jordi Baiget i l’actuació ‘Tombant els set estigmes’ de la companyia teatral TAGS. Dj Penta musicarà la vetllada. A més, com és habitual, les vocalies de dones i pastisseries de Lleida col·laboraran per endolcir la diada amb coca i xocolata.

La Fundació es mobilitza per tot el territori lleidatà a través del treball comunitari per desenvolupar estratègies de sensibilització vers el VIH/sida. L’entitat també disposa de taules informatives, de 9.00 a 14.00 hores, a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova i a l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà