Anul·lats dos trens per la baixa d’un maquinista

REDACCIÓ
Publicat: 
27-02-2019
Actualitzat: 27-02-2019 9:39
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Anul·lats dos trens per la baixa d’un maquinista

Noranta passatgers de la línia de tren de Lleida a Barcelona per Manresa van ser traslladats ahir per carretera amb autocar perquè el maquinista que havia d’efectuar el viatge va agafar la baixa. Des de Renfe van explicar que es va optar pel servei per carretera en lloc d’esperar el personal de reserva per perjudicar al mínim possible els passatgers. L’incident va afectar el comboi amb sortida a les 06.24 de Lleida cap a Cervera i el de tornada. La incidència va causar retards de més de mitja hora. Aquesta és almenys la segona vegada en el que va d’any en què una indisposició del maquinista obliga a oferir servei alternatiu per carretera, mentre que aquest 2019 s’han registrat a més tres avaries als trens de la línia de Manresa, que han forçat el trasllat amb autobús.

D’altra banda, el secretari d’Estat d’Infraestructures, Pedro Saura, va reafirmar ahir el compromís del Govern d’inversió per a modernització, manteniment i millora de la seguretat a l’R-4, la línia de Rodalies que dóna continuïtat a l’R-12 (Lleida-Manresa), i va assegurar que hi ha mesures en marxa. Saura es va reunir ahir amb alcaldes, consells i entitats després de l’accident mortal del passat 8 de febrer a Castellgalí pel xoc de dos trens.

En un altre ordre de coses, el trajecte del tren de la Pobla des de Balaguer fins al Jussà s’ofereix amb autocar fins divendres pel manteniment d’un comboi.

Comparteix

També t'interessarà