Apoderament i lideratge femení en una nova edició de l’Aplec de les Dones

REDACCIÓ
11-06-2019
  • Apoderament i lideratge femení en una nova edició de l’Aplec de les Dones
  • Apoderament i lideratge femení en una nova edició de l’Aplec de les Dones
  • Apoderament i lideratge femení en una nova edició de l’Aplec de les Dones

Aquest dimecres 12 de juny, les entitats, associacions i vocalies de dones celebren l'Aplec de les Dones, al Pavelló 4 de la Fira de Lleida- Camps Elisis. Aquesta jornada està organitzada pel Casal de la Dona i Centre Municipal d’Informació i Atenció a les Dones de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Lleida. L’Aplec de les Dones, que es realitza des de l’any 1994, és l’esdeveniment anual que, a més a més d’enfortir el teixit associatiu femení i la xarxa de col·laboracions entre les entitats de dones del municipi, té una clara voluntat de fomentar l’apoderament i el lideratge femení i, alhora, promoure accions per a la millora de la salut i el benestar de les dones. Aquest any hi participen 221 dones provinents de 22 entitats del municipi de Lleida.

La jornada començarà a les 12 del migdia, amb la benvinguda a les participants. Tot seguit, tindrà lloc la representació d’una peça teatral, titulada ‘Y nos quedamos sin palabras’, a càrrec de la companyia lleidatana A2Velas Teatre. L’obra protagonitzada per tres actrius i un actor, tracta de les relacions que s’estableixen en un país sense concretar, després d’un conflicte bèl·lic, entre la mestressa d’un establiment de queviures i dos homes amb un ideal de l’amor lluny de la realitat. És la història que comporta una guerra de l’amor mal usat i les seves cicatrius. Aquesta activitat està finançada amb càrrec als crèdits que els ajuntaments han rebut del Ministeri de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat a través de la Secretaria d’Estat d’Igualtat, en el marc del Pacte d’Estat contra la Violència masclista.

Després de la representació es farà el dinar de germanor i la sobretaula amb animació musical. L'Aplec de les Dones compta també amb el suport de l’Institut Català de les Dones. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta