Aprovat el pla per prolongar Onze de Setembre fins a la Mariola

SEGREcom
03-02-2016
  • Aprovat el pla per prolongar Onze de Setembre fins a la Mariola

La Paeria ha aprovat definitivament el projecte d’urbanització de la UA65, que preveu la prolongació de l’avinguda Onze de Setembre fins al carrer Rossinyol a més de la construcció de 55 habitatges a la zona situada entre els carrers Joc de la Bola i Ferran el Catòlic.

La junta de govern local va donar llum verda a aquest projecte, promogut per l’empresa Nostrallar Alcarràs, que és propietari de part dels terrenys, malgrat que l’ajuntament en té la titularitat majoritària, segons va indicar el tinent d’alcalde responsable d’Urbanisme, Fèlix Larrosa. La normativa determina que la urbanització dels vials s’ha d’executar abans o alhora que l’edificació dels pisos.

En aquest sentit, un portaveu de la promotora va assegurar ahir que es tracta d’un tràmit per a la urbanització d’aquesta zona, tot i que va precisar que no tenen previst abordar-la durant aquest any, però sí a llarg termini. Larrosa, per la seua part, va recordar que aquesta zona es troba encara per desenvolupar i va apuntar que l’aprovació definitiva d’aquest projecte permetrà poder començar les obres d’urbanització en el moment que sigui, sense necessitat de portar a terme més tràmits administratius. Així mateix, va recordar que la UA65 inclou un terreny ubicat en una altra zona de la ciutat. Es tracta d’una parcel·la al passatge Santa Anna, al costat de Lluís Companys, que passarà a ser de propietat municipal i amb una qualificació d’equipament i una petita zona verda

La mateixa junta de govern també va aprovar de forma definitiva un altre projecte de reparcel·lació, a la UA1 del sector alt de la Palma. Comprèn dels números 29, 31 i 33 de la Palma a la plaça Sant Llorenç 4, 5 i 6 i el promou l’entitat Les Heures.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta