Aproven la construcció d'un nou institut a Lleida i les obres d'ampliació a una escola d'Alcarràs

REDACCIÓ
Publicat: 
19-10-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Aproven la construcció d'un nou institut a Lleida i les obres d'ampliació a una escola d'Alcarràs

El Govern ha aprovat aquest dimarts, en el marc del Programa d’encàrrecs d’actuacions (PEA), un total de 21 noves construccions i grans actuacions en centres educatius, entre les quals n’hi ha dues a la vegueria de Lleida. A la capital lleidatana s’hi construirà l’Institut de Cappont, amb tres línies d’ESO, que comptarà amb un pressupost de 6.957.471 euros. A l’escola Comtes de Torregrossa, a Alcarràs, s’hi faran obres d’ampliació a dues línies d’infantil i primària, on s’hi destinaran 2.198.615 euros.

A la resta del país, es construiran 12 nous edificis educatius (6 dotaran d’un edifici d’obra un centre educatiu en mòduls i 6 substituiran un edifici antic amb una nova construcció), hi haurà 7 ampliacions i dues reformes integrals, que comptaran amb un pressupost total de 98.389.936 euros.

Pel que fa a la distribució per tipus de centres, 12 de les obres es duran a terme en escoles, 5 en instituts i 4 seran a instituts escola, distribuïts arreu de Catalunya. Amb aquestes actuacions, es retiraran un total de 41 mòduls prefabricats.

Al marge de les inversions per actuacions en centres aprovades aquest dimarts pel Govern, el Departament d'Educació té en marxa obres en 65 escoles, instituts i instituts escola arreu de Catalunya, amb una inversió de més de 700 milions d’euros previstos fins l’any 2029.

Comparteix

També t'interessarà