Aqualia notificarà avaries en el subministrament d'aigua amb missatges de text

REDACCIÓ
07-08-2019
  • Aqualia notificarà avaries en el subministrament d'aigua amb missatges de text

Aqualia ha posat en marxa un servei d’avisos per SMS per comunicar possibles situacions d’avaria a la xarxa municipal d’aigua, que avisa els usuaris afectats en cas d’una incidència, així com de la seua resolució. El sistema s’activa automàticament si s’ha facilitat el número del telèfon mòbil a l’empresa.

La companyia vol millorar així el servei prestat, ampliant els seus canals de contacte i els horaris d’atenció, i posar a disposició de tots els usuaris diferents maneres de realitzar les gestions.

L’adjudicatària també avisarà del possible impagament d’una factura i com gestionar el problema

A més, Aqualia també avisarà a través d’aquest sistema del possible impagament d’una factura, ja sigui per l’acabament del període voluntari per realitzar pagament o per la devolució del banc per qualsevol altre motiu.

En el text de l’SMS s’indicarà que Aqualia ofereix la possibilitat de realitzar la gestió a través de l’app Aqualia Contact, que permet efectuar el pagament a qualsevol hora de qualsevol dia de la setmana i des de qualsevol lloc, simplement amb el mòbil o la tauleta. Així mateix, també es pot realitzar aquesta gestió a través de l’oficina virtual, accessible des del web d’Aqualia o a través del telèfon gratuït de l’empresa.

L’adjudicatària va destacar ahir en un comunicat que tots aquests canals (SMS, app, oficina virtual i telèfon), que no requereixen la presència física, “eliminen les incomoditats dels desplaçaments i possibles esperes, i a més contribueixen a la cura del medi ambient ja que es prescindeix de l’ús del paper o de la contaminació associada als diferents mitjans de transport”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Estàs a favor de cancel·lar les processons aquesta Setmana Santa?