Aquarel·les de la Mequinensa de Moncada, a La Sabateria

J.B.
07-09-2018
  • Aquarel·les de la Mequinensa de Moncada, a La Sabateria

La llibreria 'la sabateria', al carrer Lluís Besa de Lleida, inaugurarà avui a les 19.30 hores l’exposició Imaginant Moncada, amb aquarel·les del lleidatà Sergio Callizo. De fet, és el debut expositiu d’aquest artista d’afició, nascut a Lleida fa 51 anys, però d’arrels familiars i de cor de Mequinensa.

Dedicat professionalment a l’àmbit de la geriatria, Callizo va explicar que “en el meu primer projecte artístic he volgut recordar la Mequinensa perduda, la que ja no existeix, el Poble Vell, íntimament lligat a la literatura de Jesús Moncada, ja que he buscat plasmar les atmosferes i el clima que l’autor de Camí de Sirga descrivia a les seues novel·les”. El resultat són set aquarel·les amb diferents motius i vistes de la població del Baix Cinca, monocromàtiques, amb sèpies i blaus.

L’exposició podrà visitar-se a la llibreria fins al 28 de setembre i Callizo oferirà cada divendres a la tarda una xarrada explicativa sobre les seues obres. En l’acte inaugural d’avui està prevista la presència de la germana de Jesús Moncada, Rosa Maria, que gestiona el llegat de l’escriptor i que ha col·laborat amb Callizo.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que el sector de l'hostaleria de Lleida hauria de tindre solucions...