Aquest és el carrer de Lleida amb més infraccions de vehicles en doble fila

REDACCIÓ
02-06-2021
  • CiviCar pas de vianants
    Peu de foto: 
    El carrer de Lleida amb més infraccions de vehicles en doble fila

El CiviCar, el nou vehicle del civisme de Lleida

El nou vehicle del civisme de Lleida, el CiviCar, continua el període de pedagogia i sensibilització ciutadana amb l’objectiu de millorar la seguretat viària i promoure conductes cíviques al volant entre els conductors i conductores que circulen per Lleida.

Entre el 13 i el 28 de maig, el CiviCar ha detectat 301 infraccions de circulació, de les quals 163 correspon a dobles fileres, 11 a infraccions ocupant el carril bicicleta o el carril bus, 72 per estacionar en vies senyalitzades amb senyals de prohibició o 36 per estacionar en voreres o passos de vianants, per posar alguns exemples. Els carrers on s’han detectat més infraccions han estat el carrer Segrià, el carrer Cristòfol de Boleda, el carrer Segòvia, el Passeig de Ronda, l’Avinguda de València, el carrer Riu Ebre, Rambla Ferran, Doctora Castells i Avinguda Prat de la Riba. Cal tenir present que els controls s’han realitzat en franges horàries curtes i només en dies laborals.

Renovació del conveni entre la Paeria i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Lleida

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha explicat que la Comissió Informativa per les Polítiques de Gestió de Seguretat i Civisme celebrada avui també ha donat llum verda a la renovació del conveni entre la Paeria i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Lleida, una aprovació haurà de ser sancionada pel proper Ple Municipal.

El paer en cap ha destacat el gran paper que els voluntaris i voluntàries realitzen a la ciutat, especialment el darrer any i mig amb motiu de la Covid-19.


⏯️ Així funciona el lector de matrícules de la Urbana de Lleida per sancionar vehicles en doble fila o carrils bici

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?