Arranca el Gran Recapte de les donacions virtuals

REDACCIÓ
17-11-2020
  • Arranca el Gran Recapte de les donacions virtuals

Desenes de supermercats, mercats municipals i petits negocis de les comarques lleidatanes van posar en marxa ahir la maquinària del Gran Recapte, la iniciativa solidària de recaptació d’aliments que aquest any canvia de format i es prolongarà fins al 21 de novembre. A causa de les limitacions de la pandèmia de la Covid-19, els lleidatans poden efectuar aportacions econòmiques d’entre 1 i 50 euros a les caixes dels establiments, així com a la pàgina web granrecapte.com o través de les plataformes de compra virtual dels supermercats.

El portaveu dels Banc dels Aliments de Catalunya, Òscar Ologaray, va explicar que l’entitat està gairebé al límit, perquè la demanda d’aliments ha augmentat més d’un 40 per cent. “Estem repartint més aliments ara que en el pitjor moment de la crisi de l’any 2008.” Per poder fer front a l’allau de peticions d’ajuda, l’entitat s’ha marcat com a objectiu superar els 300.000 quilos recaptats a la demarcació de Lleida durant l’edició de l’any passat.

Els dos últims dies de la campanya (20 i 21) es reforçarà la iniciativa amb voluntaris que oferiran informació en prop de seixanta botigues.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta