Arranquen les obres del futur centre d'interpretació de la festa de l'Haro de Les

ACN
21-05-2020
  • Muntatge de com quedarà l'equipament de la Casa deth Haro un cop finalitzada a Les, Val d'Aran

Les obres de rehabilitació de la Casa deth Haro de Les, a la Val d’Aran, van arrancar aquesta setmana després que s’hagués d’ajornar l’inici previst a l’abril per culpa de l’estat d’alarma decretat per la crisi sanitària del coronavirus. Les tasques tenen un termini d’execució d’uns vuit mesos i compten amb un pressupost de 295.976 euros a càrrec del departament de Cultura de la Generalitat.

Les obres preveuen la rehabilitació de l’edifici que hi ha –de principis del segle XX i que fins a l’any 2010 va acollir la seu de la biblioteca municipal– i l’ampliació amb nous volums arquitectònics que correspondran al vestíbul d’entrada i a les sales de serveis del futur equipament cultural.

Amb la creació del denominat Centre d’Interpretació de les Festes deth Haro, es vol posar en relleu aquest element del patrimoni festiu únic al món, que forma part de la candidatura de les Festes del Foc del Solstici d’Estiu als Pirineus, que va ser reconeguda i inscrita a la llista del Patrimoni Cultural Immaterial de la Unesco el desembre del 2015.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta