Arrels denuncia la falta d'ajuts als temporers

P.RODELLAR
30-05-2019
  • Arrels denuncia la falta d'ajuts als temporers

La Fundació Arrels Sant Ignasi va denunciar ahir que Lleida no té un pla de gestió per atendre els temporers que arribin aquest estiu a la ciutat. “Aquesta campanya no comptarem amb l’oficina d’atenció única per als temporers instal·lada als Camps Elisis que l’any passat els va garantir dutxes i aliments”, va explicar el president de la fundació, Roger Torres. “La col·laboració amb les institucions actualment s’ha dissolt. És per això que el temporer es veurà obligat a recórrer Lleida a la recerca d’ajuda”, va afirmar.

Tot i així, des de la fundació asseguren que demanaran una reunió amb el nou equip de govern de la Paeria per solucionar aquesta situació. “Ajuntament, societat i entitats hem d’anar tots a l’una per solucionar la problemàtica de les persones sense llar”, va sentenciar Torres. L’estiu passat l’entitat va atendre 900 persones durant tot l’estiu.

D’altra banda, Arrels Sant Ignasi també va presentar ahir Homeless, el musical social, una iniciativa promoguda per l’associació cultural ActivArte per sensibilitzar la societat sobre la problemàtica dels sensesostre. Una obra que es representarà el dissabte 8 de juny al Teatre Municipal de l’Escorxador a partir de les 20.00 hores. Així mateix, a la Paeria també es veurà l’exposició fotogràfica Viuen al carrer perquè volen? fins al 16 de juny vinent.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?