Arrenca l’Estiu en Viu de Lleida amb propostes culturals a l’aire lliure

REDACCIÓ
Publicat: 
14-06-2021
Actualitzat: 14-06-2021 14:21
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Arrenca l’Estiu en Viu de Lleida amb propostes culturals a l’aire lliure

L’Estiu en Viu ja roda des d’aquest cap de setmana. La programació que impulsa l’Ajuntament de Lleida per als mesos de juny i juliol, que inclou una vintena de propostes de música, arts en viu i de carrer a l’aire lliure i majoritàriament d’entrada gratuïta amb reserva prèvia, va arrencar dissabte amb l’espectacle ‘Okookan’, concert d’arpa i percussions del món, a càrrec de Berta Puigdemasa i Jaume Pique.

El recital, que forma part de la cinquena edició del cicle Entre Arpes, ha tingut lloc en un escenari únic i efímer, ja que s’ha muntat per l’ocasió un auditori de palets, dissenyat per Josep Maria Puigdemassa, a la central frutícola d’Arilfruit.


ESPECIAL Estiu 2021


"L’Estiu en Viu ofereix una programació cultural amb un ampli ventall de propostes que anima els ciutadans a gaudir d’espectacles, música, espais naturals i dels equipaments culturals i monumentals de Lleida. Enguany, un protagonisme especial se l’endurà el Turó de la Seu Vella, ja que acollirà bona part de tota la programació", segons ha explicat el regidor de Ciutat i Cultura, Jaume Rutllant.

De la vintena de propostes, 16 corresponen a concerts de música de diferent tipologia i estils i la resta són espectacles d’arts escèniques de carrer i una proposta de Memòria Històrica. A més de la plaça de la Sardana, el Museu de l’Aigua, diferents centres cívics, l’Auditori Municipal Enric Granados, la Nau Central de la Seu Vella, l’IEI seran altres indrets que acolliran programació de l’Estiu en Viu.

Només cinc espectacles seran de pagament: la presentació del disc “Amor i ràbia” d’Emília Rovira a l’Auditori, “La Gran Final!” del 24è Concurs Internacional de Piano Ricard Viñes a l’Auditori, l’actuació de Fredrick Carlquist Quintet, la d’Stefano Palatchi Quintet i la de Barcelona Big Blues featuring Dani Nel·lo, les tres a la plaça de la Sardana.

Comparteix

També t'interessarà