Ascendeixen a 139 els ingressats amb covid-19 a Lleida

ACN
18-07-2020
  • Hospital de campanya CAP Prat de la Riba CUAP
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Miquel de Santiago)

El nombre de pacients ingressats amb covid-19 als hospitals de la Regió Sanitària de Lleida ha incrementat fins a les 139 persones, 5 més que divendres. Segons ha informat el Departament de Salut, el volum de casos hospitalitzats a les UCI dels diferents centres hospitalaris també puja en una persona i ja en són 16. D'altra banda, als centres habilitats per aquelles persones que han donat positiu o han estat en contacte i no poden fer aïllament domiciliari hi ha un total de 78 persones. Des de l'1 de juliol a l'Arnau de Vilanova hi ha hagut un total de 95 altes hospitalàries del virus i a l'Hospital Santa Maria 2.

A l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova hi ha un total de 67 persones ingressades amb coronavirus. D'aquestes, 7 es troben a l'UCI i 60 a planta. A l'Hospital Santa Maria hi ha 8 persones ingressades, de les quals 5 són a l'UCI i 3 a planta. A l'Hotel Salut Nastasi hi ha 14 persones ingressades i a altres centres de la regió sanitària hi ha 50 persones més amb covid-19, de les quals 4 són a les UCI i 46 a planta.

Pel que fa als centres habilitats per aïllament, a l'Hotel Rambla hi ha 31 persones (4 amb covid positiu i 27 contactes), i a la casa de colònies de la Manreana hi ha 47 persones (totes amb covid positiu).

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que en els últims anys s'han incrementat la intolerància en la nostra societat?