Aspid i Integra Pirineu uneixen forces per afavorir la inclusió laboral a l'Alt Urgell

REDACCIÓ
14-09-2018
  • Aspid i Integra Pirineu uneixen forces per afavorir la inclusió laboral a l'Alt Urgell

L’associació Aspid i la fundació Integra Pirineus van firmar ahir un conveni de col·laboració per afavorir més la inserció laboral de les persones de l’Alt Urgell en risc d’exclusió social. Aquest acord estipula que Aspid facilitarà les ofertes laborals que no ha pogut cobrir a les persones ateses per Integra.

Així mateix, serà l’associació la que enviarà el perfil dels usuaris seleccionats per la funció a les empreses, que decidiran en última instància si admet o no el nou treballador. Per la seua banda, la fundació Integra Pirineus garantirà que les persones proposades com a candidates segueixin un itinerari d’inserció o tinguin a disposició un tècnic de referència, que es convertirà en l’interlocutor amb Aspid.

Així mateix, enviarà el currículum de les persones candidates i comunicarà a l’associació el resultat del seguiment dels treballadors que han accedit amb èxit a una oferta de treball.

Aspid és una entitat en defensa dels drets de les persones amb discapacitats físiques que ha atès un total de 124 persones a l’Alt Urgell (84 durant l’any passat) i que ha facilitat la inserció laboral de més d’una trentena. Amb aquest objectiu, ha impartit més de 450 hores de formació.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta