Aspid organitza una conferència sobre la prevenció de la violència de gènere

REDACCIÓ
Publicat: 
23-11-2022
Actualitzat: 23-11-2022 10:04
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Augmenten un 7,1% les denúncies per violència de gènere a Catalunya
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Pixabay)

En el marc de la celebració del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència de gènere contra les dones 2022, ASPID ha programat per a aquest dijous la conferència online “Com educar amb perspectiva de gènere? Parelles lliures de violència”, destinada a facilitar les eines i les estratègies adequades per a l'acompanyament als fills i filles en la prevenció de relacions abusives i per tal que puguin desenvolupar unes relacions de parella lliures de qualsevol mena de violència.

La  xerrada, promoguda pel Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies d’ASPID (SOAF), anirà a càrrec de la doctora Ainoa Mateos i tindrà lloc aquest dijous, a partir de les 18.30 h, a través de la plataforma Zoom.

Ainoa Mateos és professora de la Facultat d'Educació de la Universitat de Barcelona. És membre del grup de recerca GRISIJ (Grup de Recerca en Intervenció Socioeducativa en la Infància i la Joventut) amb especialització en els àmbits de protecció a la infància, parentalitat positiva, programes socioeducatius i prevenció de la violència de gènere en l'adolescència.

Les persones interessades en aquesta proposta poden fer la inscripció a l’enllaç https://aspid.cat/ca/p/serveis-a-les-persones/conferencia-online-educar-perspectiva-genere-3-45.

Comparteix

També t'interessarà