Aspid va atendre 66 persones a casa seua en el primer semestre

REDACCIÓ
22-08-2019
  • Aspid va atendre 66 persones a casa seua en el primer semestre

El Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) de l’associació Aspid ha atès durant els primers sis mesos de l’any un total de 66 persones (37 dones i 29 homes), xifra que representa un increment del 15,8% en relació amb les persones cuidades el 2018 i del 120% si es compara amb el 2017. El perfil d’usuari del SAD és el d’una dona que habitualment supera els 80 anys amb necessitats de dependència moderada i que necessita unes cinc hores setmanals d’atenció. 

En aquest sentit, el que ofereix aquest servei als usuaris és una assistència personalitzada segons les necessitats de cada persona. L’acompanyament al domicili inclou tasques de cura personal i manteniment de la llar. Es tracta de tasques de suport per desenvolupar les activitats bàsiques de la vida diària com són la higiene personal, la preparació de la medicació o dels menjars, desplaçaments, entre d’altres.

Cada usuari d’aquest servei compta amb la figura professional del “gestor de casos”, un treballador social que ofereix un assessorament continu tant a la persona dependent com als seus familiars.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?