Aspros recicla més de 316 tones de documents

REDACCIÓ
19-02-2020
  • Aspros recicla més de 316 tones de documents
  • Aspros recicla més de 316 tones de documents

Tecnosolucions, el servei de gestió, custòdia i destrucció documental de la fundació Aspros ha reciclat més de 316 tones de paper des del 2016 provinents de les empreses a les quals ofereix el seu servei. Així mateix, aquesta àrea va rebre durant el mes passat un total de 15,5 tones de documents, la qual cosa va suposar un rècord absolut per a un mes de gener.

El responsable de Tecnosolucions, Jaime López, va explicar que és habitual rebre grans quantitats de documentació en aquesta època de l’any a causa que les empreses efectuen el tancament fiscal dels seus exercicis. Així mateix, López va assegurar que Tecnosolucions “creix cada dia més” gràcies a “les recomanacions que fan els nostres clients dels nostres serveis”. En aquest sentit, va afirmar que malgrat que Aspros és una fundació “oferim els nostres serveis dins d’un mercat competitiu en el qual ens contracten per la bona feina que fem al nostre Centre Especial de Treball”. Per la seua part, l’encarregada de Responsabilitat Social Empresarial d’Aspros, Lourdes Mora, va afegir que Tecnosolucions és un servei que ajuda a gestionar a les empreses el compliment voluntari en responsabilitat social. En aquest cas, Aspros gestiona la documentació confidencial de les empreses perquè compleixin la Llei Orgànica de Protecció de Dades i, alhora, aquestes donen feina a persones amb discapacitat intel·lectual.

D’altra banda la Fundació Humana Poble per a Poble, que des de fa més de 30 anys promou la protecció del medi ambient arreu del món, va recollir durant l’any passat més de 140 tones de roba usada en 20 municipis de la província de Lleida. Aquesta xifra suposa un augment del 13% respecte a l’any passat. L’Agència de Residus de Catalunya va impulsar al desembre una campanya per conscienciar la ciutadania sobre la importància de separar els residus de forma correcta. Amb el lema “Reciclem bé, separem bé”, l’objectiu és complir la meta de la Unió Europea perquè el reciclatge sigui del 50 per cent aquest mateix any.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta