Augment preocupant dels casos positius de Coronavirus al municipi de Tàrrega

REDACCIÓ
25-08-2020
  • Augment preocupant dels casos positius de Coronavirus al municipi

El municipi de Tàrrega i la comarca de l'Urgell han registrat durant les últimes hores dades preocupants sobre l'evolució de la pandèmia. Amb un índex del 2,81 (segons dades del Departament de Salut), l'Urgell és actualment la comarca catalana amb la taxa per contagi més elevada. Així mateix, ha augmentat el risc de rebrot fins al 410,23 (molt alt), la tercera xifra més alta de Catalunya (per darrere de l'Alt Urgell i la Noguera). La situació a l’Urgell a dia d’avui és de 4 pacients ingressats, un d’ells a l’UCI.

Pel que fa a Tàrrega, s'han confirmat 14 nous casos durant les últimes hores. Avui dilluns, la xifra de casos positius acumulats al municipi ascendeix a un total de 265. Segons el mapa de AQuAS, Tàrrega també té 1.583 casos sospitosos. L'Ajuntament de Tàrrega reitera la crida a no abaixar la guàrdia i a continuar extremant les mesures de precaució: mantenir la distància de seguretat, fer una bona higiene de mans i dur la mascareta.

D'altra banda, el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ha anunciat avui la prohibició de les reunions socials de més de 10 persones en l'àmbit públic i privat. Les noves restriccions s'aplicaran tan bon punt es facin oficials i seran vigents durant alments quinze dies. L'objectiu: baixar l'activitat social per reduir la corba de contagis. Torra també ha anunciat 500.000 tests a les escoles i mascaretes obligatòries per als alumnes majors de 12 anys.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta