Autobusos de Lleida recupera progressivament el servei en entrar en la Fase 1

REDACCIÓ
16-05-2020
  • Autobusos de Lleida recupera progressivament el servei en entrar en la Fase 1
    Peu de foto: 
    Miquel de Santiago
  • Autobusos de Lleida recupera progressivament el servei en entrar en la Fase 1

Autobusos de Lleida incrementarà progressivament el nombre de serveis i la freqüència de pas a partir del 18 de maig amb la desescalada de l’alarma sanitària, que ha decretat el Govern de l’Estat per la ciutat, la qual entrarà en la Fase 1 del desconfinament. A partir de dilluns, la concessionària del transport públic municipal recuperarà el 61% del servei habitual, restablint tot el servei en tres línies i parcialment en sis. Altres tres romandran sense servei, a l’espera que es vagi recuperant la normalitat.

D’aquesta manera, es restableix el servei normal en tres línies: L-2 (Ronda-Hospitals), L-7 (Costa Magraners-Av. Secà de Sant Pere) i L-9 (Polígons). Parcialment ho faran les línies L-4 (Pardinyes-Mariola) i L-8 (Alcalde Porqueres-Ricard Viñes), les quals tindran un servei normal els dies feiners i els dissabtes, mentre que els diumenges i la resta de festius romandran sense servei.

Les línies L-1 (Interior) i L-6 (Mercat Bordeta-Arnau de Vilanova) funcionaran els dies feiners amb horari de dissabte; els dissabtes, en horari de festius, i els diumenges i festius no hi haurà servei.

Pel que respecta a la L-10 (Llívia), funcionarà els dies feiners i els dissabtes en horari de dissabte, suspenent-se el servei els diumenges i festius. En aquesta línia es deixarà de donar el servei amb taxi i es reprendrà amb autobús a totes les parades de l'itinerari. 

La L-5 (Doctora Castells-Arnau de Vilanova) funcionarà els dies feiners i els dissabtes amb horari festiu, mentre que els diumenges i festius no hi haurà servei.

Les línies L-3 (Exterior-Hospitals), L-11 (Centre Històric) i l-20 (Ronda) romandran sense servei i les línies L-7 i L-10 tampoc tindran reforços. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta