Autobusos de Lleida reforça dues línies per l’obertura dels comerços

REDACCIÓ
06-12-2021
  • Autobusos de Lleida reforça dues línies per l’obertura dels comerços
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Miquel de Santiago)

Autobusos de Lleida reforçarà el servei de les línies L-6 i L-7 els pròxims dilluns i dimecres, 6 i 8 de desembre, des de les 15 h fins a les 22 h, aproximadament, coincidint amb l’obertura dels comerços aquests dos dies festius.

Habitualment, els autobusos urbans municipals de la L-6, que fan el trajecte entre el Mercat de la Bordeta i l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, realitzen un servei cada 45 minuts els dies festius. No obstant això, en aquesta ocasió, en coincidir el 6 i 8 de desembre amb l’obertura comercial, la itinerància del servei serà cada 25 minuts, el mateix temps establert pels dissabtes.

Pel que fa a la L-7, que cobreix el trajecte entre la Costa de Magraners i l’avinguda de Sant Pere, al barri del Secà, els autobusos urbans circulen els dies festius cada 90 minuts. Ara bé, el pròxim dilluns i dimecres, la itinerància en el servei serà només de 25 minuts, el mateix temps que en l’horari dels dissabtes.

Amb aquesta actuació, des de Paeria s'aposta per promoure els desplaçaments en transport públic els dies d'obertura d’establiments comercials, facilitant la mobilitat sostenible i potenciant el comerç de la ciutat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Els protocols covid a les escoles et fan sentir...?