Autobusos Lleida rep la certificació APPLUS+

REDACCIÓ
15-07-2020
  • S'obre la licitació d'un nou projecte per a la futura estació d'autobusos de Lleida
  • Autobusos Lleida rep la certificació APPLUS+

Moventis, la branca de transport col·lectiu i sostenible del grup Moventia, i les seves empreses com Autobusos de Lleida, acaba de rebre la certificació APPLUS+ i ja compta amb les principals certificacions de seguretat que s’apliquen als sectors del transport i serveis turístics, gràcies als protocols d’actuació establerts durant la crisi de la Covid-19.

La certificació APPLUS+ de Protocolos de Higiene y Control garanteix el compliment de les noves exigències en els requisits de neteja, higiene, control i organització de l’activitat i ha estat realitzada a través d’una avaluació externa per part d’una entitat independent com APPLUS+, que recull aspectes relacionats amb l’entorn físic i mesures higièniques bàsiques, tècniques, organitzatives, de control del personal laboral i d’accés a totes les empreses que formen part de Moventis, com Autobusos de Lleida.
Amb aquesta certificació, Moventis busca generar confiança entre els seus usuaris, contribuint a reduir els riscos i complint estrictament amb els protocols d’higiene i control implementats per l’empresa, arran de la situació excepcional produïda per la crisi sanitària.

Paral·lelament, Moventis ha obtingut el segell Safe Tourism Certified, que atorga l’ICTE (Instituto para la Calidad Turística Española ) i que distingeix les empreses i operadors turístics que, com la companyia, han implementat un sistema de prevenció de riscos per a la salut, enfront de la Covid-19.

Moventis, com a empresa especialitzada en mobilitat col·lectiva i sostenible des de 1923, i com un dels operadors de referència per al sector públic, resol les necessitats de mobilitat de persones i organitzacions a través d'una oferta global i complementària. Des dels seus inicis, el grup s'anticipa als nous hàbits de mobilitat i basa la seva oferta en tecnologies innovadores i sostenibles, des de l'àmbit mediambiental i social.
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Els protocols covid a les escoles et fan sentir...?