Baixen a 189 els hospitalitzats amb coronavirus a la regió sanitària de Lleida

ACN
29-07-2020
  • Baixen a 189 els hospitalitzats amb coronavirus a la regió sanitària de Lleida

El nombre d'ingressats amb covid-19 als hospitals de la regió sanitària de Lleida ha baixat aquest dimecres i se situa en els 189, dos menys respecte al dia anterior, segons el Departament de Salut. Les UCI dels diferents centres hospitalaris es mantenen amb 23 persones ingressades. Des de l'1 de juliol, un total de 192 persones han estat donades d'alta a l'Hospital Arnau de Vilanova, i al Santa Maria n'han estat un total de 4. Pel que fa als centres habilitats per aïllament d'aquelles persones temporeres de la fruita o que no tenen possibilitat de confinar-se, n'hi ha 37, una més que que dimarts, repartides entre l'Hotel Rambla i la casa colònies La Manreana de Juneda.
A l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova hi ha 67 persones ingressades amb coronavirus, set menys respecte a dimarts. D'aquestes, 12 es troben a l'UCI i 55 a planta. A l'Hospital Universitari Santa Maria el nombre de persones ingressades s'ha incrementat de tres, passant de 38 a 41. D'aquestes, 35 es troben a planta i sis estan a l'UCI.

D'altra banda, a l'Hotel Salut Nastasi puja a 15 el número de persones ingressades, un més que dimarts, i a altres centres hospitalaris de la Regió Sanitària hi ha 66 persones, una més que dimarts, de les quals cinc a l'UCI i 61 a planta.

Finalment, respecte als que fan l'aïllament als centres habilitats, a l'Hotel Rambla continuen amb 16 persones, de les quals 3 amb covid positiu i 13 són contactes. A La Manreana hi ha 21 persones, totes amb covid positiu, una més que dimarts.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Renoves l'armari cada tardor?