Balàfia clou la seva festa major amb balls de saló, cantada d’havaneres i traca final

REDACCIÓ
26-08-2019
  • Balàfia clou la seva festa major amb balls de saló, cantada d’havaneres i traca final
  • Balàfia clou la seva festa major amb balls de saló, cantada d’havaneres i traca final

Balàfia s’ha acomiadat de la seva festa major amb balls de saló, la tradicional cantada d’havaneres i la traca final. La plaça Jardins de les Magnòlies i el centre cívic del barri han estat dos dels espais que ha concentrat una bona part de les activitats, que des de dijous s’han anat succeint per al gaudi dels veïns i els veïnes.

Aquest diumenge el local social ha acollit la trobada de plaques de cava, taps corona i calendaris, el XVII Open d’Escacs i l’exhibició de balls de dansa, dels alumnes de l’acadèmia Didance. A la tarda, a la plaça, s’hi ha fet el holi festival de colors i la festa de l’escuma.

Avui dilluns a la tarda tindrà lloc el Dia de la nena i el nen a les firetes, amb preus populars. A més, es podrà visitar l’exposició fotogràfica “Instants”, de Jogolo, al vestíbul Ma Rúbies del centre cívic.

Diversos representats de l’Ajuntament de Lleida han acompanyat els veïns de Balàfia en aquests dies festius, amb activitats culturals, esportives, infantils, etc., així com als de la partida de Llívia, que també han celebrat la seva festa major.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta